tirsdag 28. juli 2009
sommerhilsen

Ja nå er sommerferien snart på hell, og hverdagen innhenter oss. Vi har hatt en fantastisk sommer med gode venner og mye sosialt samvær. Først hadde vi selv besøk i en liten uke, og senere reiste vi til Bodø til gode venner der og ferierte i 1 1/2 uke.


Når vi selv hadde besøk reiste vi til Ålesund og tok en titt på den byen. Jeg har aldri vært der før og det hadde ikke vennene våre heller så de hadde veldig lyst til det. Vi bodde en natt på hotell der oppe og var på tur til Aksla, det er en utsiktspost oppe i fjellet. Vi gikk de 430 trappetrinnene det tok å komme opp dit og det var en fantastisk utsikt å stå på toppen å se utover den flotte byen. Selv har jeg ganske høydeskrekk, så jeg synest det var litt skummelt på vei oppover, og jeg gikk slettes ikke ut på ytterste kanten og såg ned, men jeg klarte meg likevel godt med det jeg såg. Turen ned igjen var værre. Jeg synest slettes ikke det var så veldig artigt, hadde egenteleg tenkt å gå bilveien nedover, (ja for det går ant å kjøre også), men gjengen fikk overtalt meg til å gå, og jo jeg må si jeg var godt fornøyd med meg selv da vi var komt ned.

fredag 24. juli 2009

bryllupskortFekk bestilling på eit bryllupskort rett før ferien, her er resultatet. Vart ganske bra synest eg.
Eg har brukt papir frå Papirdesign og ellers har eg plukka litt koselige kjærlighetsvers frå nettet

torsdag 9. juli 2009

Hei i gjen:) Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe her på bloggen, har egentlig hatt mer eller nok med studier og annet som må gjøres før sommeren. Egentlig har jeg bare brukt tiden på å tenke på hva jeg skulle ha gjort, men ikke gjort noe med det :/ hehe. Slappa av med andre ord etter hektiske uker i mai/juni med eksamensnerver og annet:)

Nå går jeg bare rundt og venter på resultatet av søknadene mine til høstens studier, spennende . Var i Sogndal for et par uker siden og såg på leiligheter. Om jeg kommer inn på lærerskolen, skal jeg bli hybelboer. Flytte fra mann og barn i ukene og hjem i helgene. Blir nok veldig spesielt for oss alle i familien om det går denne vei, men alt går. Jeg har en veldig snill og fink mann og 3 flotte, flinke nesten "voksne" unger så de klarer seg nok veldig bra. Tror nok det blir verst for meg selv som plutselig skal være alene til en hver tid.

Ellers har vi hatt besøk av gode venner fra Bodø nå i en uke. Kjempe glede når de kom og trist når de drog. Men vi har hatt en flott uke med tur til Ålesund blant annet.
Min gode veninne derfra er Anneli. Hun er en fantastisk person. Hun er snill og god tvers gjennom og hun er kreativ og flink til det meste . Jeg tenker ofte på at det hadde vært kos å ha henne nermere, en kjempe god veninne og alt jeg kunne lært:) ja og så var det forhåpentlig noe jeg kunne tilført henne også tror jeg:) Men sånn er livet...... neste år skal vi forhåpentlig til Bodø og før det treffes vi til høsten i Oslo kanskje.... Glad i dokker vennane våres:)

I dag har jeg hatt besøk av min lillebror og hans familie. Det har vært en flott og solrik dag og lille gutten har spurtet rundt på plenen og på trampolina:) Så deligt å se små barn springe på gresset og ha det gøy. Begynner nesten å glede meg ti en gang å bli ........ bestemor, hehehe