torsdag 9. juli 2009

Hei i gjen:) Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe her på bloggen, har egentlig hatt mer eller nok med studier og annet som må gjøres før sommeren. Egentlig har jeg bare brukt tiden på å tenke på hva jeg skulle ha gjort, men ikke gjort noe med det :/ hehe. Slappa av med andre ord etter hektiske uker i mai/juni med eksamensnerver og annet:)

Nå går jeg bare rundt og venter på resultatet av søknadene mine til høstens studier, spennende . Var i Sogndal for et par uker siden og såg på leiligheter. Om jeg kommer inn på lærerskolen, skal jeg bli hybelboer. Flytte fra mann og barn i ukene og hjem i helgene. Blir nok veldig spesielt for oss alle i familien om det går denne vei, men alt går. Jeg har en veldig snill og fink mann og 3 flotte, flinke nesten "voksne" unger så de klarer seg nok veldig bra. Tror nok det blir verst for meg selv som plutselig skal være alene til en hver tid.

Ellers har vi hatt besøk av gode venner fra Bodø nå i en uke. Kjempe glede når de kom og trist når de drog. Men vi har hatt en flott uke med tur til Ålesund blant annet.
Min gode veninne derfra er Anneli. Hun er en fantastisk person. Hun er snill og god tvers gjennom og hun er kreativ og flink til det meste . Jeg tenker ofte på at det hadde vært kos å ha henne nermere, en kjempe god veninne og alt jeg kunne lært:) ja og så var det forhåpentlig noe jeg kunne tilført henne også tror jeg:) Men sånn er livet...... neste år skal vi forhåpentlig til Bodø og før det treffes vi til høsten i Oslo kanskje.... Glad i dokker vennane våres:)

I dag har jeg hatt besøk av min lillebror og hans familie. Det har vært en flott og solrik dag og lille gutten har spurtet rundt på plenen og på trampolina:) Så deligt å se små barn springe på gresset og ha det gøy. Begynner nesten å glede meg ti en gang å bli ........ bestemor, hehehe

1 kommentar:

 1. Åhh.. e bi nu heilt rørt <3
  Så fine ord!
  Vi ha hatt ei kjæmpefin uke ilag me dokker, som alltid!
  Masse kos og ikje minst masse latter!! (:
  Tiden gikk så vældig fort.., førrhåpentligvis går den like fort t vi møtes igjen.. ;)
  Vældig glad i dokker og` <3

  Stor klæm <3

  SvarSlett