onsdag 21. januar 2009

Grotte




Sommaren 2008 var vi 2 veker i Tyrkia på ferie. Vi var i Alanya, ein nydeleg stad med mykje flotte opplevelsar.


Sjølv om vi var i 14 dagar var vi berre på 2 utfluter. Den eine av dei var ein busstur i nærområda for å sjå litt av kulturen i byen. Dette er bilete i ei grotte som blei brukt som astma medisin for tyrkerane. Den hadde ein svært høg luftfuktighet, så i "vinterhalvåret" til Tyrkia, når folk var plaga av astma sjukdom, fekk dei tilbod om å reise til Alanya i ein 1 mnd`s periode og der tilbringe opp til 4 timer pr dag i denne grotta for å lette på pusten. Tenk om vi nordmenn og kunne få tilbod om å reise til Tyrkia som medisin:) Hadde vore kjempe deiligt:)




søndag 18. januar 2009

Jepp, da er denne helga snart over.
Har hatt ei kjekke helg med fest og moro. Ei god veninne vart 50 år i går så eg baka Wailskringle og tok med meg jentungen i bursdagsbesøk i går ettermiddag. Seinare reiste eg og mannen min opp igjen for å feste og feire litt meir, kjekt:) Vi holdt det vel gåande til kl 2, før vi reiste heim. I dag har vi bere kula ned, laga pannekake til middag og gått ein lang tur opp igjen til jubilanten for å hente bilen. Deiligt. Det er ein veldig vind ute, og det var det i natt også så eg sov lite. Eg er derfor veldig trøtt i kveld og gler meg til sengetid:)
Klem

onsdag 14. januar 2009

Hei.
I kveld fekk eg melding fra ei veninne om vi skulle gå tur. Eg har egentleg ikkje vore å gått tur på kjempe lenge, men du verden kor deiligt det var å komme ut. Vi gjekk ein lang tur i ein veldig fart og pusten vart verkeleg satt på prøve. Eg trur ikkje eg senka ho noko særleg, faktisk er eg ganske fornøgd med meg sjølv. Nyttårsfortsett har eg ikkje for det har eg erfart tidlegare er vanskeleg å holde, men når sant skal seiast så trur eg verkeleg at eg skal bli flinkare å komme meg ut å gå:)
Laga dette kortet til ei jente som blir 13 år. Det er egentleg eit bilde bak "13 år", har berre kamuflert det her på nettet da eg ikkje ville publisere det uten tillatelse fra hennar foreldre:)

tirsdag 13. januar 2009

Enda et kort med englemotiv. Dette er og eit bursdagskort. Eg har nokre gode veninner som fortener englekort til bursdagen sin:)

mandag 12. januar 2009




I September 2008 gjekk eg og 3 andre jenter Aurlandsdalen, ein fantastisk flott tur. Vi brukte heile dagen med alle pausane både for å ta bilder, nyte utsikta, ete litt og ellers berre kose oss. Gler meg allerede til neste haust, då vi tar turen igjen.

søndag 11. januar 2009

Heia.
Driv for tida å lagar kort. Dei fleste papira eg brukar kjøper eg på Happy Hobby. Dei har fått nye større lokaler og har verkeleg fått ein stor og oversikteleg butikk.
Ho som driv butikken er ei kjempe jente. Ho er for det første veldig flink å lage kort og album, og så er ho veldig hjelpsom og hyggeleg.
Her har eg laga eit bursdagskort til ei god veninne som har bursdag neste helg, håper ho likar det:)

lørdag 10. januar 2009

Bryllaupskort til eit lykkeleg brudepar
Dette kortet laga eg til ein god nabo som hadde bursdag :)


Dette konfirmasjonskortet laga eg i 2008 til ei flott jente eg er fadder på :)

Presentasjon

Heia.

Endelig har eg fått meg blogg. Dette er noko eg har tenkt på leeenge, men som nokon av dokke veit er det ikkje alltid like lett å sette tankar ut i verda. Det vil nok ta ei tid før eg riktig finn min nisje her, eg må nok prøve og feile litt, men håpar de har litt tolmod:)

Eg er ei jente i 30 åra. Eg er gift og mor til ein voksen, og to halvvoksne barn, ja og så har vi ein svart pus:)

For tida er eg sjukemeldt. Har desverre vor det ei stund og er no mektig lei av å gå slik. Når kroppen streikar og du ikke klarar den jobben du ønsker , er det ikkje enkelt å klare å tenke nytt og sette dette ut i livet. Eg har hatt god tid til å tenke, noko som har gjort både godt og vondt. Eg har tenkt på kven er er, har vore og kven eg ønsker å være. Det er tøft å innsjå at det er vanskelig å vær den du ønsker når ting går deg imot. Heldigvis har eg nokre gode vener både her som eg bur, på sørlandet og oppe i nord. Sjølv om det er veldig langt mellom vestlandet og nordnorge, har mi veldig gode veninne det oppe både støtta og oppmuntra meg i denne tida. Og det har betydd veldig mykje. Ho har oppmuntra og gitt meg inspirasjon til å gå turar å fotografere, til å begynne å scrappe og til å få min eigen blogg. Sjølv har ho ein heilt fantastisk blogg som er vert å ta ein kikk på for alle å ein kvar:) http://anneli-beauty.blogspot.com/

I denne bloggen som eg kallar Min verden<3, vil eg skrive både på bokmål og nynorsk, alt etter kva eg føler for:) Eg vil fortelle litt om kvardagen, vise nokre av korta eg lagar og kanskje nokre bilder frå turar eg går på. Det er og godt mogeleg at det dukkar opp heilt andre ting som eg ikkje veit no, vi får berre sjå kva som fell seg inn.

Håpar bloggen vil bli noko som fenger og at de vil stikke innom av og til:)

Klem fra meg