tirsdag 18. august 2009

hybelen min

Ja nå er jeg kommet litt mer på plass, er ikke helt ferdig med å henge opp bilder og hyller, men man må jo bo seg litt til før man hvet hvordan man vil ha det tenker jeg. Synest i allefall at det ble veldig fint:)

mandag 10. august 2009

Den store forandringen

HYBELEN MIN :)

Nå nermer det seg......

Ja nå skal jeg til på mitt livs vei....

Jeg skal bli student :)



Joda du las helt rett. I en alder av 40 år skal jeg begynne å studere. Jeg skal flytte på hybel og bli ukependler. Grugleder meg:)

Etter lang tids sykemelding og en periode på attføring skal jeg til å omskolere meg.Jeg skal bli lærer og nå skal jeg begynne på allmennlærer i Sogndal og studere i 4 år.

Det blir utrolig spennende og litt skummelt.

Jeg har mange utfordringer foran meg nå i høst. Først skal jeg lære meg å bo alene igjen, flytte fra mann og barn :( og så skal jeg lære meg å lære :) Joda jeg ser for meg et år med mange mange utfordringer.



Jeg har vært så heldig å fått en flott hybel på 14 kvadrat, og den ligger rett ved siden av rutebilstasjonen, så det er utrolig sentralt. Husvertene virker å være veldig hyggelige folk.

Jeg var å såg på hybelen på vei hjem fra ferien, og da den skulle males fikk jeg velge fargen selv . Jeg valgte eggehvit, lyst og lekkert:)



Forige uke var jeg på Åsane på Ikea og kjøpte meg hvit sovesofa (trekkene kan tas av og vaskes), hvitt gulvteppe, en hvit gulvreol og lift gardiner. Jeg og mannen min var til Sogndal og monterte dette på lørdag og jeg må si det selv at med de lilla putene i sofaen og lilla duk ++, så blir dette virkelig lekkert.) Tror nok jeg vil trivest der.

I morgen skal jeg av sted å kjøpe meg ny PC. Må jo ha min egen når jeg skal bli hybelboer. synest det er ok å fortsette å blogge litt og følge med på alt det fine alle der andre blogger om.)

Vi ses og høres:)